Buitenom werkt vanaf heden samen met I Am Bart’s! De samenwerking zal zich vooral richten op het creëren van content die de doelgroep inzicht biedt in écht gezonde voeding, goed eten en op een verantwoorde manier gezond leven.

I Am Bart’s is een nieuwkomer op de markt van de gezonde repen en bites, met het idee het een tikkeltje anders dan anders aan te pakken (zie je de link?). Opgezet vanuit de ideologie van ex-schaatser en Olympisch en Europees kampioen Bart Veldkamp, die als topsporter altijd al druk was met zijn voeding. Samen met zijn moeder Ada, voedingsdeskundige, kreeg hij het idee om eens écht door te pakken op het idee van gezonde tussendoortjes. Goed eten is niet moeilijk, zegt Bart. Als je maar weet wat je eet. De eerste gewaarwording van deze gedachte is nu beschikbaar in de vorm van de I Am Bart’s Holy Bites!

De bites, die al beschikbaar zijn via de site en enkele fysieke verkooppunten, zijn namelijk gemaakt met “0% junk” en vrij van noten, gluten, lactose of toegevoegde suiker! Meer info? Check de site! Zoek jij ook waardevolle, diepgaande content voor jouw site? Laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *